Werfsignalisatie voor een veilige werf

Bij het uitvoeren van werken op het openbare domein heb je een vergunning nodig. En om deze te bekomen moet de werfsignalisatie tip top zijn. Wij kunnen dit voor jou in orde maken.

Voor een vergunning te krijgen moet je kunnen aantonen dat de werf veilig is voor je medewerkers maar ook voor het nabije verkeer. Daar hoort een signalisatieplan bij en de nodige signalisatieborden om dat plan te kunnen uitvoeren.

Laat daarom deze werfsignalisatie voor jou regelen. We komen indien nodig ter plaatse voor een werfbezoek en maken een inschatting van de noden van de werf. Daarna maken we een signalisatieplan en nemen contact op met de juiste diensten voor het bekomen van de vergunning. Tot slot maken we een tijdsplanning om de signalisatieborden tijdig op de werf te installeren zodat de werkzaamheden stipt kunnen aanvangen.

Vertrouw op onze ervaring, zo kan je bij het huren van een kraan er ook zeker van zijn dat je beschikt over de nodige vergunningen. Door een tijdige en correcte plaatsing van de werfsignalisatie kan je de werken uitvoeren zoals gepland.

Wacht echter niet te lang om deze werfsignalisatie aan te vragen. Per stad of gemeente gelden er nog verschillende verwerkingstermijnen. Maar je moet toch minstens 15 tot 30 werkdagen rekenen. Een aanvraag bij Stad Antwerpen heeft bijvoorbeeld een verwerkingstermijn van 20 werkdagen.

Gereed voor een zorgeloze werfsignalisatie?

Voor meer informatie klik hieronder voor onze Anthony Signs website te openen.