Kraanverhuur voor iedere job

Kraanverhuur met machinist is onze specialiteit. Hieronder vindt u alle mobiele kranen die wij verhuren.

Voor werkzaamheden aan de voorgevel of op het gelijkvloers kan u het beste werken met onze telescoopkranen. Deze kranen zijn zeer mobiel en kunnen snel verplaatst worden op de werf. Zij kunnen gemakkelijk spullen op het dak plaatsen maar de machinist kan de kraan enkel bedienen vanuit zijn cabine beneden. Daardoor heeft hij vaak geen goed zicht op de werkzaamheden.

Als u werkzaamheden moet uitvoeren op het dak of aan de achtergevel zijn onze mobiele torenkranen ideaal. Doordat de mast eerst loodrecht naar boven gaat en zijn giek dan horizontaal openplooit kan deze kraan altijd zijn volledig hijsbereik benutten. Ook kunnen deze torenkranen bediend worden vanuit de cabine boven in de toren of met een afstandsbediening, zo heeft de machinist altijd een perfect zicht op de werkzaamheden wat veel sneller en vooral veiliger werkt.

De AT4 – SK488 40m mobiele torenkraan is een zeer sterke maar toch compacte mobiele torenkraan. Deze kleine krachtpatser staat slechts op 4 assen maar kan toch 2100 kg tillen op een vlucht van 40m.

De nieuwste aanwinst in onze kraanverhuur is de AT4 – SK597 mobiele torenkraan. Deze kraan staat ook maar op 4 assen maar heeft een gieklengte van 48m. Door zijn nieuw opbouwprogramma plooit deze kraan zich open in de lucht waardoor hij zowat overal kan opgebouwd worden.

Voor het serieuzere werk kan u beroep doen op onze AT6 – SK1265 mobiele torenkranen. Deze grote 6-asser heeft een gieklengte van 60m en is zo de grootste mobiele torenkraan op de markt. De hijshoogtes van deze kraan variëren van 25,2m tot 64,2m waardoor ze praktisch overal bij kunnen.