FAQ – Veelgestelde vragen

Hieronder enkele veelgestelde vragen. Vindt je toch niet het antwoord waar je naar zoekt, aarzel dan niet ons te contacteren. Wij helpen u graag verder.

Iedere kraan heeft een minimale inzet per dag. Deze varieert tussen 6 uur en 8 uur en is afhankelijk van het type en de grootte van de kraan. Het transport van de kraan naar de werf wordt mee opgenomen in deze minimale kraaninzet. Bij aaneengesloten werkdagen zal u telkens een volledige werkdag van 8u worden aangerekend, ongeacht het type kraan.

Als klant kan je het startuur van de hijswerken zelf bepalen. Gezien het steeds drukker wordende verkeer vertrekken we graag zo vroeg mogelijk en starten we doorgaans om 7 uur ‘s ochtends. Maar mocht u later wensen te starten, dan passen wij onze planning graag aan. Let op: Onze kranen zwaarder dan 60 ton zijn gebonden aan spertijd. Voor ons huidige wagenpark is dit enkel de AT6, mobiele torenkraan 60m. Voor hen is het verboden om tussen 7u en 9u en tussen 16u en 18u te rijden. Hiervoor vragen we dan ook graag uw begrip.