Klaar voor een adembenemend uitzicht?

Lift Events is een onderdeel van Anthony Cranes waarmee we ervaringen aanbieden in de hoogte. Via een shuttle voor 15 personen hijsen we je omhoog. We hebben 3 concepten: de Skywatch, Catering Flight en Escape Game. Deze kunnen eventueel ook gecombineerd worden.

De Skywatch is een luchtattractie waarbij je door een kraan tot op 55 meter hoogte wordt gebracht. Aan boord van de shuttle zit je veilig en comfortabel en kan je genieten van het magnifieke uitzicht. Eventueel kan je deze attractie nog uitbreiden met hapjes en drankjes. Of je kan deze ervaring nog koppelen aan een spannende escape game.

Een Catering Flight is genieten van een aperitiefje of een hapje op hoog niveau. Een wijn- of bierproeverij, een glaasje bubbels, een cocktail, culinaire hapjes, … het is allemaal mogelijk. En dit alles hoog in de lucht terwijl je van het uitzicht geniet. Wij zorgen voor alles.

De Escape Game is een opwindend teambuildingspel vol onverwachte wendingen, hersenkrakers en actieve opdrachten. En heel uniek: de helft van je groep hangt tijdens de opdrachten op een platform hoog in de lucht en stijgt naarmate het spel vordert hoger en hoger.

Voor meer informatie klik hieronder voor onze Lift Events website te openen.

Meer informatie

Op zoek naar een ervaring in de hoogte?

Aarzel niet en vraag een gratis offerte aan.

VRAAG EEN OFERTE